ASTROLOOGILINE SOBIVUS EHK SÜNASTRIA

Sünastria on astroloogiaharu, mis uurib inimeste omavahelisi suhteid. Nii nagu igal inimesel, on ka igal suhtel oma ainulaadne karakteristika.

Sünastriakaardis avalduv info avab meie silmad suhtes esinevate pingete ja rõõmude osas ning näitab kuidas meie unikaalne energia oma partneri omaga ühildub. Nii nagu sünnikaart, on ka sünastriakaart eelsoodumuste kogumik, mille potentsiaal on inimese enda käsutuses.

SÜNASTRIAKAART

Sünastriakaart tekib kahe inimese individuaalsete sünnikaartide liidestamisel. 

Nii nagu me ei saa inimest defineerida pelgalt tema Päikesemärgi põhjal, ei ole ka astroloogilise sobivuse hindamine nii lihtne kui kahe tähtkuju kokku löömine. Tegelikult saame me inimeste omavahelistest suhetest aru nende sünastriakaardil tekkinud aspektide põhjal. 

Ehk siis, sünastriakaart näitab osapoolte unikaalsete sünnikaartide vahel tekkinud aspekte ning aspektid näitavad kas suhtes valitseb harmoonia või kaos ning kuidas me seda energiat vajadusel tasakaalustada saaks. 

ASPEKTID

Aspektid tähistavad taevakehade omavahelisi suhteid ning näitavad kas kahe taevakeha ühendatud energia tekitab sünastriakaardi omanike vahel koostööd või vastuolu.

Kui kaardis on domineerivalt harmoonilised aspektid, aitavad need neutraliseerida raskeid aspekte, kuid domineerivalt rasked aspektid summutavad harmoonilisi.

Raskete aspektide ülekaalukus viitab reeglina ebaturvalisele õhkkonnale, manipulatsioonile, rohketele konfliktidele ja vahest ka vägivallale.

Kui kaarti domineerivad harmoonilised aspektid, on see indikaatoriks partnerite iseloomude kokkusobivusele. Harmooniliste aspektide ülekaalukus viitab turvatundele, vastastikusele mõistmisele, aususele ja voolavale suhtlusele. 

Läbi sünastria analüüsi on võimalik leida enda emotsioonide, oma kaaslase kui ka suhte osas selgust ning mõista oma partnerluse unikaalset dünaamikat.

Telli sünastria analüüs siit!