MIS ON SÜNNIKAART JA KUIDAS SEE MEID AITAB?

ASTRA INCLINANT, SED NON OBLIGANT

On levinud viga arvata, et üksikisiku iseloomu ja elutee mõistmine põhineb ainult tema tähtkujul. See on kõigest väike kild sünnikaardi mosaiigis. Meie Päikesemärk on küll väga oluline osa, kuid tegelikult on meis nii palju enamat. Ning see, mis tegelikult tähtedesse on kirjutatud, pole ennustused, vaid potentsiaal, mis on inimese enda käsutuses.

MIS ON SÜNNIKAART?

Sünnikaart on täpselt välja arvutatud astronoomiline skeem sellest, kus asusid kõik tähtsamad taevakehad ja punktid sinu sündimise hetkel. Astroloogiliselt on see eelsoodumuste ja potentsiaalide kogumik, mis annab meile kätte õige suuna hingelistes küsimustes, armastuses, karjääris ja kõigis teistes eluvaldkondades. Samuti aitab sünnikaardis peituv info meil ära tunda meie individuaalsuse ja panna meid tundma mugavalt enda nahas, selgitades, miks me oleme sellised nagu oleme.

MIDA SEE SISALDAB?

Esiteks sisaldab sünnikaart personaalseid planeete, mille alla kuuluvad taevakehad Päike ja Kuu ning planeedid Merkuur, Veenus ja Mars. Personaalsed planeedid näitavad neid inimlikke tunge, mis nõuavad meilt arengut, kogemusi ja isiklikku rahulolu. Nii nagu me kõik peame hingama, sööma ja magama, jagame me kõik samu põhilisi psühholoogilisi vajadusi. 

  • Päike - valitseb meie tungi luua ja ennast väljendada
  • Kuu - valitseb meie emotsioone ja soovi turvalise keskkonna järgi
  • Merkuur - valitseb meie tungi mõelda ja suhelda
  • Veenus - valitseb meie soovi armastada ja olla armastatud
  • Mars - valitseb meie tegutsemistungi

Seejärel tulevad sotsiaalsed planeedid Jupiter ja Saturn, mis tähistavad ühenduspunkte personaalsete ja transpersonaalsete planeetide vahel. Sotsiaalsed planeedid kehastavad meie soovi astuda kaugemale subjektiivsest isiklikust kogemusest ning ühineda suurema tervikuga. Samuti aitavad need tasakaalu leida meie isiklikus elus, olles tihedalt seotud õnne, töö ja karmaga. 

Peale sotsiaalseid planeete tulevad transpersonaalsed planeedid, milleks on Uraan, Neptuun ja Pluuto. Transpersonaalsed planeedid kujutavad inimese vaimse kasvu teekonda ning esindavad tundeid, mida kõik lõppkokkuvõttes otsivad.  

  • Uraan - sümboliseerib tahet põnevuse, sõpruse ja vabaduse järgi 
  • Neptuun - sümboliseerib idealismi, spirituaalsust ja ühtsust 
  • Pluuto - sümboliseerib isiklikku muutust ja hirmudest vabanemist 

Kui on teada inimese täpne sünniaeg, siis näitab sünnikaart ka planeetidega käsikäes käivaid maju, mis defineerivad valdkondi, kus planeetide ja tähtkujude mõjud väljenduvad. Nii nagu on 12 sodiaagimärki, on ka 12 maja. Alustades Jäärast ning lõpetades Kalades, on igal majal oma unikaalne õhkkond.

Sodiaagimärgid ehk tähtkujud näitavad meile kuidas planeedid ennast väljendavad ning majad näitavad kus seda energiat välja lastakse. Ehk siis, planeedid näitavad meile mis toimub, tähtkujud näitavad kuidas ning majad näitavad kus. 

Lisaks sisaldab sünnikaart mitmeid matemaatilisi punkte ja aspekte, mis näitavad taevakehade ja/või punktide omavahelisi suhteid.

KUIDAS SEE MEID AITAB?

Iga inimese sünnikaart on ainulaadne ja kordumatu isikutunnistus, mis annab meile ülevaate meie tegelikust olemusest. Seega on üksikasjalikult tõlgendatud sünnikaardid ülimalt väärtuslikud, kuna ennast täielikult mõistes, on sul võimalik mõista ka end ümbritsevat maailma.

Sünnikaardid aitavad leida probleemidele lahendusi, elada õnnelikult liigsete tagasilöökideta ning inspireerida meid, et me pürgiks olema enda parim versioon. 

Lisaks paljule muule, näitab sünnikaart:

  • millised on meie tugevused, nõrkused, anded ja käitumismustrid
  • mida meil on vaja vaimseks arenguks ja enesetäiendamiseks
  • milline on meie karma ning miks meiega teatud asjad juhtuvad
  • millised on meie hirmud ning kuidas neid ületada
  • mida meil päriselt vaja on, et end tõeliselt õnnelikult tunda
Kokkuvõttes annab sünnikaart meile ausa ülevaate meie positiivsetest ja negatiivsetest külgedest, võimalustest ja õppetundidest, millest teadlik olles saame me edukalt ära kasutada oma sünnipotentsiaali ning selgemalt aru saada oma sügavamatest eesmärkidest.
 
Telli sünnikaardi analüüs siit!